My Shopping Bag

-what I bought from Helsinki

Hi! Woah, yes I was again in Helsinki yesterday for some shopping. I wouldn't say that I'm a shopaholic, but.. I just love fashion. I've been loving the finnish weather lately. So rainy and grey, looove it! Haha, maybe not. I wanted to make this post a bit random and not to show you all my clothes clearly, because everyone loves surprises, right? 
There are so many things to do. I've been thinking about some "redecoration" on my blog, maybe new header and stuff. I'm never happy with it. I also would love to make some new video, but not sure of what. Let me know, if you have some ideas! 

Moi! Kyllä, olin taas Helsingissä eilen shoppaillekseni. En sanoisi, että olen shoppailuholisti, mutta.. Rakastan vain niin muotia. Olen myös rakastanut suomalaista säätä viime aikoina. Niin sateista ja harmaata, rrrakastan sitä! Hihi, ehkä ei. Halusin tehdä tästä postista hiukan randomin ja olla näyttämättä kaikkia vaatteitani selkeästi, koska kaikkihan rakastavat ylläreitä, eikö?
On niin paljon asioita tehtävänä. Olen pohdiskellut tekeväni vähän uudistuksia blogiini; ehkä uusi headeri ja jotain muuta. En ole koskaan tyytyväinen siihen. Haluaisin myös tehdä uuden videon, mutta en ole varma mistä. Kerro, jos sulla on jotain ideoita!

xx 
Greetta

8 comments:

 1. Ooh looks like the perfect fedora xx
  Let me know if you want to follow each other :)

  www.lesdeuxfs.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. I love the hat! I want it.
  LAZYCATSTYLE

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me too! Just go and buy it! :D

   Delete
 3. This red top is so beutiful! Love it, the color is amazing :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. So happy to hear that you like! Many thanks!

   Delete