My Home

-all photos taken by me

Hi! About week ago, while I was jogging, I took some photographs of my environment. I just love the beauty of the nature and it's amazing how you can catch it with a camera. I thought that these photos might be worth sharing with you, guys.. 
So I live in a small island, well it isn't that small but it isn't big either. It's basically an agricultural island, where my grandparents moved into to farm. I love the peaceful atmosphere, but I have to admit that this place won't be my home many years longer (, and I'm quite happy of that..) After I've graduated from high school (spring 2015), my dream is to move abroad to study fashion or something like that. Big dreams, uh? 

Moi! Noin viikko sitten, kun olin lenkkeilemässä, otin muutamia kuvia ympäristöstäni. Mä vaan niin rakastan luonnon kauneutta ja on aivan uskomatonta, kuinka sen voi napata kameraan. Ajattelin, että nämä kuvat olisi kiva jakaa teien kanssa..
Asun siis pienellä saarella, no ei niin pienellä mutta ei kovin isollakaan. Se on alunperin "maataloussaari", johon isovanhempani muuttivat viljelemään maata. Rakastan paikan rauhallista tunnelmaa, mutta täytyy myöntää se tosiasia, että tämä paikka ei tule olemaan kotini enää kovin kauaa (, ja olen aika onnellinen siitä..) Ylioppilas lakin jälkeen (kevät 2015), unelmani on muuttaa ulkomaille opiskelemaan muotia tai jotain tälläistä. Suuria unelmia, vai mitä?

xx
Greetta


2 comments:

  1. niiin tunnelmallisia kuvia !! :)

    http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

    ReplyDelete