Sneakers

sneakers -New Balance / blouse & jumper -Zara 

Hi! I'm in love with my sneakers, they are so comfortable and fun! Do you like them? I really love the combo between New Balances and a pretty classy outfit. Especially for school it is an excellent choice when you have to walk between many places, haha!

I've been thinking that I would like to make a new video maybe in two weeks? Tell me if you have some suggestions of what kind of video I should make! That would help! But next week I have my test week and everything horrible so maybe after that! Haha!

...

Moi! Olen aivan rakastunut "citylenkkareihini", kun ne ovat vaan niin ihanat jalassa sekä myös ihan hauskan näköiset! Mitäs pidätte? Rakastan myös todella New Balancien ja suhteellisen klassisen asun yhdistelmää. Erityisesti kouluun se on mainio valinta, jos pitää siirtyä monen paikan välillä, haha!

Olen ajatellut tekeväni uuden videon parin viikon sisällä? Kerro, jos sulla on jotain ideoita minkälaisen videon haluaisit mun tekevän! Se voisi auttaa! Mutta ensi viikolla on tosiaan koeviikko ja kaikkea hirveää, joten ehkä sen jälkeen! Haha!


xx
GreettaNo comments:

Post a Comment