Busy?

skirt -COS shirt -Zara / shoes -Högl

Hi! I've been busy lately; I guess that's a perfect start for my post! Haha, briefly said. Yeah, I didn't post anything for a week. It sounds like a freakin long time, when I've been posting almost every day. But now I'm back from that "vacation" and ready to work madly, well not madly but still very hard..
I'm totally in love with my new skirt from COS. The fabric is perfect and ohh. I have to admit that COS is my favorite place to buy my clothes; the design and fabrics are perfect and their quality is super good. Of course the prices aren't that cheap, but they really have a good quality as I said! 

Moi! Olen ollut kiireinen viime aikoina, se voisi olla täydellinen aloitus tälle tekstille! Haha, lyhyesti sanottuna. Joo, en postannut mitään viikkoon. Kuulostaa niin pitkälle ajalle, kun olen postaillut melkein joka päivä. Mutta nyt olen palannut tuolta "lomalta" ja valmis työskentelemään hulluna, no en nyt ehkä ihan hulluna, mutta paljon kyllä.. Olen totaalisen rakastunut uuteen hameeseeni COS:sta. Kangas on täydellinen ja ohh. Täytyy myöntää, että COS on lempipaikkani ostaa vaatteeni; mallit ja kankaat ovat täydellisiä ja laatu on super hyvä. Tietenkään hinnat eivät ole niin halpoja, mutta siellä on todella hyvä laatu, kuten totesin!

xx
Greetta

7 comments:

 1. Jayme9.9.13

  Lovely, in every way. The clothes are so stylish, yet all the "classy" eminates from YOU.

  Jayme, your ballet and fashion loving GUY fan from the USA

  ReplyDelete
 2. girlwholovesclothes9.9.13

  You are much prettier when you smile! So plese don't try to look like models or something cause it makes you look lil bit stupid. But gotta say i love ur style!!

  ReplyDelete
 3. Gorgeous skirt, such a classic design - looks great paired with the blouse :) x

  janesjumbles.blogspot.co.uk

  ReplyDelete